Over ons

Over Onetwostart.nl

Bij Onetwostart.nl komen wij zelf van de werkvloer! Ons team is gedreven en professioneel met ervaring in diverse sectoren. Wij begrijpen als geen ander hoe het is om in jouw schoenen te staan.

Onze missie

Wij vinden dat iedereen het verdient om op de juiste plek te werken. Onze missie is om de perfecte match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden, gebaseerd op een diep begrip van de behoeften en verwachtingen van beide partijen. Door onze eigen ervaring op de werkvloer bieden wij uitstekende service.

Onze diensten

Onetwostart.nl biedt een groot aantal diensten, van tijdelijke inzet en projectwerk tot vaste plaatsingen. Of je nu actief bent in de productie, zorg, techniek, transport of bouw, wij hebben het netwerk om snel de juiste persoon te vinden. Omdat we zelf op de werkvloer hebben gestaan, weten we precies wat er nodig is om zowel werkgevers als werknemers tevreden te stellen.

Onze aanpak

Bij Onetwostart.nl draait alles om persoonlijk contact en maatwerk. We luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten en kandidaten en gebruiken onze ervaring om een duurzame match te maken. We kijken verder dan alleen de cv’s en vacatureteksten. We begrijpen de werkcultuur en de uitdagingen die bij een functie komen kijken, omdat we ze zelf hebben meegemaakt.

Waarom Onetwostart.nl?

Ervaring uit de praktijk

Ons team heeft zelf op de werkvloer gestaan, waardoor we echt begrijpen wat er speelt.

Snelle en eenvoudige processen

Wij zorgen voor een soepele en efficiënte afhandeling, zodat je snel verder kunt.

Persoonlijke aanpak

We nemen de tijd om zowel werkgevers als werkzoekenden goed te leren kennen, wat resulteert in succesvolle plaatsingen.

Kom in contact

Toch geen vacature kunnen vinden die bij jou past? Geen probleem! Je kunt ook een open sollicitatie indienen en dan helpen wij jou zo snel mogelijk met het zoeken naar een plek die echt bij jou past!